سال انتشار: ۱۳۹۰

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

نسرین فیاض – دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان گروه علوم صنایع غذایی
طیبه نخعی مقدم –

چکیده:

از ویژگیهای CLA ضدچاقی و ضددیابت است تاثیرات CLA روی متابولیسم گلوکز و مایعات و پراکسیداسیون مایعات می باشد CLA چربیهای بدن را به خصوص چربیهای شکمی را کاه شمیدهد اما تاثیری روی وزن بدن ندارد CLA در غذاهای انسان در اصلی در لبنیات و گوشت پستانداران یافت میشود CLA تامل گلوکز را نرمال می کند و مصرف انسولین تزریقی را کاهش میدهد دلیل وجود ندارد که مارا متقاعد کند که CLA روی کاهش چربی موثر است ولی احتمال کاهش چربی مخصوصا چربی شکمی وجود دارد کاهش چربی زیر دوز ۳CLA قابل توجه نیست مکانیسم کاهش چربی توسط CLA هنوز شناخته شده نیست. سابقا CLA برای تاثیر روی لیپولیز پیشنهاد می شد افزایش لیپولیز و کاهش فعالت لیپوپروتئین لیپاز را در هنگامی که CLA افزوده شد مشاهده شد تولید CLA از بعضی انواع بیفیدوباکتریا ممکن است.