مقاله ویژگی های بیو نانو کامپوزیت های بر پایه مونتموریلونیت سدیم – نشاسته: توپوگرافی سطحی، جذب رطوبت، زاویه تماس و خواص رنگی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۸۳ تا ۹۴ منتشر شده است.
نام: ویژگی های بیو نانو کامپوزیت های بر پایه مونتموریلونیت سدیم – نشاسته: توپوگرافی سطحی، جذب رطوبت، زاویه تماس و خواص رنگی
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فیلم نشاسته
مقاله مونت موریلونیت سدیم
مقاله پلی وینیل الکل
مقاله ویژگی ها

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: قنبرزاده بابک
جناب آقای / سرکار خانم: نوشیروانی نوشین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.