مقاله مقایسه تاثیر امواج فراصوت و آرد سویا بر ویژگی های نان قالبی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۱۲۹ تا ۱۴۱ منتشر شده است.
نام: مقایسه تاثیر امواج فراصوت و آرد سویا بر ویژگی های نان قالبی
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نان قالبی
مقاله امواج فراصوت
مقاله آرد سویا
مقاله پردازش تصویر
مقاله ارزیابی حسی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: شاهسون تبریزی آزاده
جناب آقای / سرکار خانم: شیخ الاسلامی زهرا
جناب آقای / سرکار خانم: عطای صالحی اسماعیل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.