مقاله مطالعه تاثیر دما و غلظت هیدروکلوئید بر ویژگی های رئولوژیک کنسانتره آب انجیر با استفاده از روش پاسخ سطحی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۹۵ تا ۱۰۵ منتشر شده است.
نام: مطالعه تاثیر دما و غلظت هیدروکلوئید بر ویژگی های رئولوژیک کنسانتره آب انجیر با استفاده از روش پاسخ سطحی
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رئولوژی
مقاله کنسانتره آب انجیر
مقاله هرشل – بالکلی
مقاله غلظت پکتین

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: فروزنده فاطمه
جناب آقای / سرکار خانم: مفتون آزاد ندا
جناب آقای / سرکار خانم: فرحناکی عسگر
جناب آقای / سرکار خانم: حسینی سیدابراهیم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.