مقاله مطالعه بافت شناسی فرآورده های گوشتی حرارت دیده از نظر وجود بافتهای غیر مجاز و ارتباط آن با میزان کلاژن و هیدروکسی پرولین فراورده که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۹۲ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۱۰۷ تا ۱۱۶ منتشر شده است.
نام: مطالعه بافت شناسی فرآورده های گوشتی حرارت دیده از نظر وجود بافتهای غیر مجاز و ارتباط آن با میزان کلاژن و هیدروکسی پرولین فراورده
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سوسیس
مقاله بافتهای غیرمجازخوراکی
مقاله هیدروکسی پرولین
مقاله کلاژن
مقاله بافت شناسی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: فکری معصومه
جناب آقای / سرکار خانم: حسینی هدایت
جناب آقای / سرکار خانم: اسکندری سهیل
جناب آقای / سرکار خانم: جاهد غلامرضا
جناب آقای / سرکار خانم: ادیب مرادی مسعود

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.