مقاله مدل سازی و بهینه سازی خصوصیات بافتی سس مایونز کم کالری حاوی زانتان، گوار و نشاسته ذرت پری ژلاتینه به عنوان جانشین چربی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۴۳ تا ۵۴ منتشر شده است.
نام: مدل سازی و بهینه سازی خصوصیات بافتی سس مایونز کم کالری حاوی زانتان، گوار و نشاسته ذرت پری ژلاتینه به عنوان جانشین چربی
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سس مایونز
مقاله خصوصیات بافتی
مقاله صمغ زانتان
مقاله صمغ گوار
مقاله نشاسته ذرت پری ژلاتینه

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: رحمتی نازنین فاطمه
جناب آقای / سرکار خانم: مظاهری تهرانی مصطفی
جناب آقای / سرکار خانم: کوچکی آرش

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.