مقاله مدل سازی ریاضی تراکم میکروبی بر اساس روش امپدانس در فیله گوشت ماکیان و بررسی تطابق آن با مقدار ازت فرار تام (TVN) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۹۲ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۳۵ تا ۴۶ منتشر شده است.
نام: مدل سازی ریاضی تراکم میکروبی بر اساس روش امپدانس در فیله گوشت ماکیان و بررسی تطابق آن با مقدار ازت فرار تام (TVN)
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گوشت ماکیان
مقاله روش امپدانس
مقاله روش پورپلیت
مقاله شمارش کلی بار میکروبی
مقاله مقدار ازت فرار تام

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: فضل آرا علی
جناب آقای / سرکار خانم: پورمهدی بروجنی مهدی
جناب آقای / سرکار خانم: جافری فروغ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.