مقاله مدلسازی سینتیک خشک شدن لایه نازک میوه زرشک (Berberis Vulgaris) به کمک شبکه عصبی مصنوعی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۱ تا ۱۲ منتشر شده است.
نام: مدلسازی سینتیک خشک شدن لایه نازک میوه زرشک (Berberis Vulgaris) به کمک شبکه عصبی مصنوعی
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله میوه زرشک
مقاله شبکه عصبی مصنوعی
مقاله پیش تیمار
مقاله بلوک کاملا تصادفی
مقاله پرسپترون

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: گرجیان شیوا
جناب آقای / سرکار خانم: توکلی هشجین تیمور
جناب آقای / سرکار خانم: خوش تقاضا محمدهادی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.