مقاله خصوصیات کیفی پودر پروتئینی تهیه شده به روش انجماد خشک از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۱۱۷ تا ۱۲۸ منتشر شده است.
نام: خصوصیات کیفی پودر پروتئینی تهیه شده به روش انجماد خشک از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله انجماد خشک
مقاله پودر پروتئینی سوریمی
مقاله پودر پروتئینی گوشت چرخ شده
مقاله کپور معمولی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: باقری مفیدی مهرنوش
جناب آقای / سرکار خانم: جعفرپور سیدعلی
جناب آقای / سرکار خانم: معتمدزادگان علی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.