مقاله خصوصیات فارینوگرافی و اکستنسوگرافی خمیر آرد گندم حاوی مخلوط پودر بزرک – خرفه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۱۱۹ تا ۱۳۲ منتشر شده است.
نام: خصوصیات فارینوگرافی و اکستنسوگرافی خمیر آرد گندم حاوی مخلوط پودر بزرک – خرفه
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آرد
مقاله بزرک
مقاله خرفه
مقاله خمیر
مقاله فارینوگراف
مقاله اکستنسوگراف

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: پیغمبردوست سیدهادی
جناب آقای / سرکار خانم: جعفرزاده مقدم مریم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.