مقاله تولید کنسانتره از میوه انجیر خشک (واریته سبز) و بررسی تغییرات رنگ آن در طول تغلیظ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۹۲ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۱۴۱ تا ۱۴۸ منتشر شده است.
نام: تولید کنسانتره از میوه انجیر خشک (واریته سبز) و بررسی تغییرات رنگ آن در طول تغلیظ
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شیره انجیر
مقاله کنسانتره انجیر
مقاله تغییرات رنگ
مقاله بریکس
مقاله مدلهای مرتبه صفر و یک
مقاله مدلهای مرکب

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: فروزنده فاطمه
جناب آقای / سرکار خانم: مفتون آزاد ندا
جناب آقای / سرکار خانم: فرحناکی عسگر
جناب آقای / سرکار خانم: حسینی سیدابراهیم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.