مقاله تولید مربای رژیمی آلبالو با استفاده از شیره خرما و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۲۵ تا ۳۱ منتشر شده است.
نام: تولید مربای رژیمی آلبالو با استفاده از شیره خرما و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خرما
مقاله مربا
مقاله رژیمی
مقاله آلبالو

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: همایونی راد عزیز
جناب آقای / سرکار خانم: بذرافشان مسعود
جناب آقای / سرکار خانم: فرزانه وحید
جناب آقای / سرکار خانم: خوشگذران آبرس صادق

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.