مقاله تولید ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی از ماهی کپور و بررسی مولفه های رنگی در آن ها که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۹۲ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۵۹ تا ۶۷ منتشر شده است.
نام: تولید ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی از ماهی کپور و بررسی مولفه های رنگی در آن ها
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ایزوله پروتئین ماهی
مقاله ماهی کپور
مقاله سوریمی
مقاله پودر پروتئین ماهی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: آزادیان محسن
جناب آقای / سرکار خانم: موسوی نسب مرضیه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.