مقاله تغییرات آهنگ تبخیر، ضریب انتشار رطوبت موثر، انرژی فعال سازی و انرژی مصرفی خشک کردن برش های نازک قارچ در خشک کن مایکروویو – خلا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۹۲ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۱ تا ۱۲ منتشر شده است.
نام: تغییرات آهنگ تبخیر، ضریب انتشار رطوبت موثر، انرژی فعال سازی و انرژی مصرفی خشک کردن برش های نازک قارچ در خشک کن مایکروویو – خلا
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله قارچ
مقاله خشک کردن
مقاله خشک کن مایکروویو – خلا

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: مینایی سعید
جناب آقای / سرکار خانم: متولی علی
جناب آقای / سرکار خانم: همتیان رسول
جناب آقای / سرکار خانم: عباسی سلیمان
جناب آقای / سرکار خانم: قادری عبدالرحمن
جناب آقای / سرکار خانم: نجفی غلامحسن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.