مقاله تعیین منحنی هم دمای جذب و انرژی پیوندی پودر دانه های خشک شده انار و برازش مدل های مختلف که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۹۲ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۶۹ تا ۷۹ منتشر شده است.
نام: تعیین منحنی هم دمای جذب و انرژی پیوندی پودر دانه های خشک شده انار و برازش مدل های مختلف
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دانه انار
مقاله هم دمای جذب
مقاله گرمای ایزواستریک
مقاله انرژی پیوندی
مقاله مدل گب

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: رضایی کبری
جناب آقای / سرکار خانم: نیاکوثری مهرداد
جناب آقای / سرکار خانم: زارع داریوش

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.