مقاله تاثیر کلاژن هیدرولیز شده به عنوان جایگزین بخشی از کره کاکائو بر ویژگی های رئولوژیک و حسی شکلات شیری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۱۴۱ تا ۱۵۳ منتشر شده است.
نام: تاثیر کلاژن هیدرولیز شده به عنوان جایگزین بخشی از کره کاکائو بر ویژگی های رئولوژیک و حسی شکلات شیری
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شکلات
مقاله شکلات با چربی کاهش یافته
مقاله شکلات کم چرب
مقاله کلاژن هیدرولیز شده

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: طایفه اشرفیه نجوا
جناب آقای / سرکار خانم: عزیزی محمدحسین
جناب آقای / سرکار خانم: تسلیمی اقدس
جناب آقای / سرکار خانم: محمدی فر محمدامین
جناب آقای / سرکار خانم: شوریده مهری
جناب آقای / سرکار خانم: محمدی مهرداد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.