مقاله تاثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم و زانتان به عنوان جایگزین های زرده تخم مرغ بر ویژگی های رئولوژیکی سس مایونز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۴ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۱۳۱ تا ۱۴۳ منتشر شده است.
نام: تاثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم و زانتان به عنوان جایگزین های زرده تخم مرغ بر ویژگی های رئولوژیکی سس مایونز
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سس مایونز کم کلسترول
مقاله ایزوله پروتئین جوانه گندم
مقاله صمغ زانتان
مقاله ویژگی های رئولوژیکی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: رهبری مهشید
جناب آقای / سرکار خانم: اعلمی مهران
جناب آقای / سرکار خانم: کاشانی نژاد مهدی
جناب آقای / سرکار خانم: مقصودلو یحیی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله: