مقاله تاثیر پوشش خوراکی کازئینات سدیم بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای یخچال که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۷۱ تا ۸۱ منتشر شده است.
نام: تاثیر پوشش خوراکی کازئینات سدیم بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای یخچال
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پوشش خوراکی
مقاله کازئینات سدیم
مقاله ماندگاری
مقاله قزل آلای رنگین کمان

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: زرگر مرجان
جناب آقای / سرکار خانم: یگانه سکینه
جناب آقای / سرکار خانم: رضوی سیدهادی
جناب آقای / سرکار خانم: اجاق سیدمهدی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.