مقاله تاثیر هیدروکسی پروپیلاسیون بر خصوصیات رئولوژیکی، مورفولوژیکی و گرمایی نشاسته گندم و جودوسر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۹۲ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۲۳ تا ۳۳ منتشر شده است.
نام: تاثیر هیدروکسی پروپیلاسیون بر خصوصیات رئولوژیکی، مورفولوژیکی و گرمایی نشاسته گندم و جودوسر
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نشاسته گندم
مقاله نشاسته جودوسر
مقاله هیدروکسی پروپیله شدن
مقاله خصوصیات رئولوژیکی
مقاله ورفولوژیکی
مقاله گرمایی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: صابری بهاره
جناب آقای / سرکار خانم: مجذوبی مهسا
جناب آقای / سرکار خانم: فرحناکی عسگر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.