مقاله تاثیر نوع بسته بندی و دماهای نگهداری بر روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر کوزه ای که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۹۱ تا ۱۰۱ منتشر شده است.
نام: تاثیر نوع بسته بندی و دماهای نگهداری بر روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر کوزه ای
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پنیر کوزه ای
مقاله ظرف بسته بندی
مقاله رسیدن
مقاله ویژگی های فیزیکوشیمیایی
مقاله ویژگی های حسی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: سربازی محمد
جناب آقای / سرکار خانم: حصاری جواد
جناب آقای / سرکار خانم: آزادمرددمیرچی صدیف
جناب آقای / سرکار خانم: رافت سیدعباس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.