مقاله تاثیر نشاسته تعدیل شده ذرت بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۱۳۳ تا ۱۴۲ منتشر شده است.
نام: تاثیر نشاسته تعدیل شده ذرت بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نان بربری
مقاله نشاسته پیش ژلاتینه
مقاله بیاتی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: شمشیرساز مریم
جناب آقای / سرکار خانم: میرزایی حبیب اله
جناب آقای / سرکار خانم: عزیزی محمدحسین
جناب آقای / سرکار خانم: اعلمی مهران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.