مقاله تاثیر غلظت پروتئین و تغییرات pH بر برخی ویژگی های عملکردی گلیادین که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۱۵۱ تا ۱۶۱ منتشر شده است.
نام: تاثیر غلظت پروتئین و تغییرات pH بر برخی ویژگی های عملکردی گلیادین
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله pH
مقاله گلیادین
مقاله گلوتن
مقاله خواص عملکردی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: عابدی الهه
جناب آقای / سرکار خانم: مجذوبی مهسا
جناب آقای / سرکار خانم: فرحناکی عسگر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.