مقاله تاثیرات بیولوژیک و ضد سرطانی کورکومین (Curcumin) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در هفته سوم بهمن ۱۳۹۲ در مجله دانشکده پزشکی اصفهان از صفحه ۲۰۹۷ تا ۲۱۱۲ منتشر شده است.
نام: تاثیرات بیولوژیک و ضد سرطانی کورکومین (Curcumin)
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کورکومین
مقاله سرطان
مقاله التهاب
مقاله دسترسی زیستی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: کمالی الهه
جناب آقای / سرکار خانم: قائدی کامران
جناب آقای / سرکار خانم: کریمی پدیده
جناب آقای / سرکار خانم: خردمند پریسا
جناب آقای / سرکار خانم: توسلی منوچهر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زردچوبه، نام عامیانه گیاه Curcuma longa، یک ادویه هندی متعلق به خانواده زنجبیل است. زردچوبه علاوه بر استفاده به عنوان ادویه و رنگ دهنده به غذا، به طور سنتی برای درمان بیماری های مختلف از جمله التهاب مفاصل، زخم معده، زردی، ترمیم زخم، تب، تروما و بیماری های پوستی نیز کاربرد داشته است. خواص دارویی و اثرات بیولوژیک زردچوبه در اصل با جزء اصلی موجود در ریزوم آن یعنی Curcumin مرتبط است. در این مقاله مکانیسم هایی که به واسطه آن، کورکومین خواص ضد سرطانی خود را القا می کند، مورد بررسی قرار گرفت. کورکومین دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد باکترایی، ضد قارچی، ضد ویروسی، ضد التهابی، ضد رشدی و پروآپوپتوتیک است و پتانسیل درمانی فوق العاده ای در برابر انواعی از سرطان ها دارد. کورکومین فعالیت ضد سرطانی خود را از طریق مهار مسیرهای التهابی، توقف سیکل سلولی، القای آپوپتوز و مهار آنژیوژنز و متاستاز در سلول های سرطانی، القا می کند.