مقاله بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی حاوی کنسانتره پروتئین شیر با استفاده از روش سطح پاسخ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۱۴۳ تا ۱۵۴ منتشر شده است.
نام: بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی حاوی کنسانتره پروتئین شیر با استفاده از روش سطح پاسخ
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بستنی
مقاله کنسانتره پروتئین شیر
مقاله چربی
مقاله بهینه سازی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: مصطفوی فاطمه سادات
جناب آقای / سرکار خانم: مظاهری تهرانی مصطفی
جناب آقای / سرکار خانم: محبی محبت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.