مقاله بهینه سازی ضریب نفوذ موثر رطوبت و مدلسازی ریاضی سینتیک خشک کردن برش های میوه به (Cydonia oblonga) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۹۳ در علوم غذایی و تغذیه از صفحه ۴۹ تا ۵۸ منتشر شده است.
نام: بهینه سازی ضریب نفوذ موثر رطوبت و مدلسازی ریاضی سینتیک خشک کردن برش های میوه به (Cydonia oblonga)
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خشک کردن لایه نازک
مقاله ضریب نفوذ موثر
مقاله مدل سازی ریاضی
مقاله میوه به

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: محمدی مرتضی
جناب آقای / سرکار خانم: پورفلاح زهرا
جناب آقای / سرکار خانم: نهاردانی منیره
جناب آقای / سرکار خانم: مشکانی سیدمحمد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: خشک کردن یکی از قدیمی ترین روش های نگهداری محصولات کشاورزی می باشد و کوشش بر این است تا آهنگ خشک کردن از طریق انتقال گرما و رطوبت به بیشترین مقدار ممکن رسانده شود.
مواد و روش ها: در مطالعه پیش رو، فرآیند خشک کردن برش های میوه به، با ضخامت های۳، ۵ و ۷ میلی متر، در دماهای ۶۰ تا ۸۰ درجه سانتی گراد مدلسازی و شرایط برای رسیدن به حداکثر ضریب نفوذ و کاهش زمان خشک کردن، به کمک روش شناسی سطح پاسخ بهینه یابی گردید.
یافته ها: نتایج نشان داد که مدل میدلی دارای کمترین مقادیر RMSE، MRPD و c2 و بالاترین مقدار R2 بود و اعمال دمای ۷۱ درجه سانتی گراد در ضخامت ۷ میلی متر منجر به ایجاد بیشترین ضریب نفوذ و کمترین زمان خشک کردن گردید.
نتیجه گیری: روش خشک کردن جریان هوای داغ برای قطعات میوه به، خروج رطوبت را از میوه تسهیل نمود. بطور کلی این روش یکی از روش های مناسب جهت خشک کردن میوه به بود.