مقاله بهینه سازی روش های استخراج و تغلیظ ویروس های روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از کلی فاژ MS2 به عنوان مدل که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۱ تا ۱۰ منتشر شده است.
نام: بهینه سازی روش های استخراج و تغلیظ ویروس های روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از کلی فاژ MS2 به عنوان مدل
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ویروس های روده ای
مقاله کلی فاژ MS2
مقاله سبزیجات آماده مصرف
مقاله روش های شستشو

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: بحرینی معصومه
جناب آقای / سرکار خانم: حبیبی نجفی محمدباقر
جناب آقای / سرکار خانم: باسامی محمدرضا
جناب آقای / سرکار خانم: یاورمنش مسعود

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.