مقاله بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۱۱۱ تا ۱۲۲ منتشر شده است.
نام: بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اندازه چغندر قند
مقاله ارتفاع نگهداری
مقاله باکتری
مقاله کپک
مقاله مخمر
مقاله جمعیت کل میکروبی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: بهزاد خلیل
جناب آقای / سرکار خانم: مظاهری تهرانی مصطفی
جناب آقای / سرکار خانم: مرتضوی سیدعلی
جناب آقای / سرکار خانم: شهیدی نوقابی مصطفی
جناب آقای / سرکار خانم: بهزاد روح اله

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.