مقاله بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و میکروبی آردهای تولیدی استان خوزستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۷۷ تا ۸۴ منتشر شده است.
نام: بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و میکروبی آردهای تولیدی استان خوزستان
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گلوتن
مقاله آرد گندم
مقاله عدد زلنی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: ناصحی بهزاد
جناب آقای / سرکار خانم: طاهانژاد محمد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.