مقاله بررسی ویژگی های حسی و پارامترهای رنگی پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۱۹ تا ۳۰ منتشر شده است.
نام: بررسی ویژگی های حسی و پارامترهای رنگی پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پردازش تصویر
مقاله پارامترهای رنگی
مقاله طالبی
مقاله ویژگی های حسی
مقاله پراکنش درصدی
مقاله روش PCA

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: خلیلیان صفیه
جناب آقای / سرکار خانم: شهیدی فخری
جناب آقای / سرکار خانم: الهی محمد
جناب آقای / سرکار خانم: محبی محبت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.