مقاله بررسی میزان ویتامین ث در کولتیوارهای مختلف نارنگی (.Citrus Blanco) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۹۲ در اکوفیتو شیمی گیاهان دارویی از صفحه ۸۲ تا ۹۳ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان ویتامین ث در کولتیوارهای مختلف نارنگی (.Citrus Blanco)
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کولتیوارهای نارنگی
مقاله ویتامین ث
مقاله اسکوربیک اسید
مقاله تیتراسیون

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: بابازاده درجزی بهزاد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تحقیقات مختلف نشان داده است که ویتامین ث به عنوان یک آنتى اکسیدان مى تواند بدن را در برابر آسیب هاى ناشى از مولکول هاى مضرى به نام رادیکال هاى آزاد حفظ کند. رادیکال هاى آزاد مى توانند موجب بروز امراضى چون سرطان، بیمارى هاى قلبى، لخته های خونی و درد مفاصل شوند. به نظر می رسد که کولتیوارهای مختلف نارنگی بر روی میزان ویتامین ث آبمیوه تاثیر داشته باشند. هدف کار حاضر، مطالعه میزان ویتامین ث در ۲۰ کولتیوار نارنگی می باشد. میزان ویتامین ث، با روش تیتراسیون با ید در یدور پتاسیم اندازه گیری شد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از آنالیز واریانس یکسویه (ANOVA) و تست چند دامنه ای دانکن انجام پذیرفت. میزان ویتامین ث از ۲۰٫۰۶ درصد تا ۵۳٫۳۳ درصد متغییر بود. باید خاطرنشان کرد که نارنگی کلمانتین در مقایسه با سایر کولتیوارها، بیشترین میزان ویتامین ث را تولید کرد. از آنجایی که میزان ویتامین ث در مرکبات یکی از مهمترین شاخص های کیفیت بالای آبمیوه می باشد، کولتیوار در این رابطه تاثیر بسزایی می گذارد.