مقاله بررسی میزان آلودگی میکروبی بستنی های سنتی تهران در سه سال ۱۳۸۷ تا ۱۳۸۹ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۵۹ تا ۶۹ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان آلودگی میکروبی بستنی های سنتی تهران در سه سال ۱۳۸۷ تا ۱۳۸۹
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بستنی سنتی
مقاله آلودگی میکروبی
مقاله قابلیت مصرف

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: حائری بهبهانی بهناز
جناب آقای / سرکار خانم: شاه بختی الهه
جناب آقای / سرکار خانم: مرادی وحیده
جناب آقای / سرکار خانم: حقانی حقیقی حمید
جناب آقای / سرکار خانم: شریعت سیدسعید
جناب آقای / سرکار خانم: سلام زاده جمشید

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.