مقاله بررسی مواد تلف شده در روش های عصاره گیری مختلف مدرن و سنتی گیاه Origanum vulgare L که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۹۱ در کاربرد شیمی در محیط زیست از صفحه ۹ تا ۱۶ منتشر شده است.
نام: بررسی مواد تلف شده در روش های عصاره گیری مختلف مدرن و سنتی گیاه Origanum vulgare L
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مرزن جوش
مقاله نعناعیان
مقاله اسانس
مقاله عصاره
مقاله GC/MS

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: وطن دوست راضیه
جناب آقای / سرکار خانم: جلیل زاده هدایتی محمد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
Origanum Vulgare L جزء مهمترین گونه های مرزن جوش متعلق به خانواده نعناعیان می باشد. گونه ذکر شده از مناطق حفاظت شده ارسباران – کوه های آینالو جمع آوری شد. اسانس این گیاه به روش تقطیر با آب داغ با استفاده از دستگاه کلونجر بدست آمده، بعد از مدتی نگهداری در فریزر توسط سدیم سولفات بی آب رطوبت زدایی و با GC/MS مورد تجزیه و شناسایی قرار گرفت. همین طور، عرق سنتی این گیاه با روش تقطیر تهیه شده و با کلروفرم استخراج گردید، و بعد از رطوبت زدایی به وسیله GC/MS مورد تحلیل و شناسایی قرار گرفت. از طرف دیگر عصاره های آبی و آلی به وسیله سوکسله تهیه شد، سپس عصاره های بدست آمده به وسیله روتاری حلال زدایی گردیده و جهت شناسایی ماده های از دست رفته به GC/MS تزریق شدند. گروه های مختلفی اعم از فلاونوئیدها، کاربورها، آلدئیدها، کتون ها، ترپنوئیدها و سایر ترکیبات فعال بیولوژیکی شناسایی شدند.