مقاله بررسی فاکتورهای زنده مانی باکتری در دوره نگهداری چیپس سیب زمینی پروبیوتیک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۱۰۵ تا ۱۱۵ منتشر شده است.
نام: بررسی فاکتورهای زنده مانی باکتری در دوره نگهداری چیپس سیب زمینی پروبیوتیک
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پروبیوتیک
مقاله چیپس سیب زمینی
مقاله ریز پوشانی
مقاله زنده مانی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: طالب پور حسنا
جناب آقای / سرکار خانم: رضوی سیدهادی
جناب آقای / سرکار خانم: هاشمی روان مهناز
جناب آقای / سرکار خانم: افسر علی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.