مقاله بررسی سوخت و ساز قارچ مورتیرلا آلپینا در شرایط بهینه تولید روغن و آراشیدونیک اسید با استفاده از روش سطح پاسخ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۸۵ تا ۹۷ منتشر شده است.
نام: بررسی سوخت و ساز قارچ مورتیرلا آلپینا در شرایط بهینه تولید روغن و آراشیدونیک اسید با استفاده از روش سطح پاسخ
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مورتیرلاآلپین
مقاله تخمیر
مقاله آراشیدونیک اسید
مقاله روغن
مقاله روش آماری سطح پاسخ

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: صمدلویی حمیدرضا
جناب آقای / سرکار خانم: حمیدی زهره
جناب آقای / سرکار خانم: علوی سیدمهدی
جناب آقای / سرکار خانم: سحری محمدعلی
جناب آقای / سرکار خانم: عباسی سلیمان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.