مقاله بررسی روند تغییرات ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتی اکسیدانی و شدت تنفس پرتقال خونی طی انبارمانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۴۱ تا ۵۲ منتشر شده است.
نام: بررسی روند تغییرات ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتی اکسیدانی و شدت تنفس پرتقال خونی طی انبارمانی
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ترکیبات زیست فعال
مقاله فعالیت آنتی اکسیدانی
مقاله شدت تنفس
مقاله پرتقال خونی
مقاله انبارمانی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: محمدحسینی زهرا
جناب آقای / سرکار خانم: هاشمی مریم
جناب آقای / سرکار خانم: محمدی عبدالرضا
جناب آقای / سرکار خانم: بدیعی فوژان
جناب آقای / سرکار خانم: عشقی سارا
جناب آقای / سرکار خانم: احمدی صومعه کریم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.