مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی عصاره سبوس برنج که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۹ تا ۱۸ منتشر شده است.
نام: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی عصاره سبوس برنج
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سبوس برنج
مقاله عصاره گیری
مقاله آب زیر نقطه بحرانی
مقاله آون
مقاله مایکروویو

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: رئیسی فاطمه
جناب آقای / سرکار خانم: رضوی سیدهادی
جناب آقای / سرکار خانم: حجت الاسلامی محمد
جناب آقای / سرکار خانم: محمدیان مهران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.