مقاله بررسی خصوصیات بافتی ژل های ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی تهیه شده از ماهی کپور که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۹۵ تا ۱۰۳ منتشر شده است.
نام: بررسی خصوصیات بافتی ژل های ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی تهیه شده از ماهی کپور
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ماهی کپور
مقاله ایزوله پروتئین ماهی
مقاله سوریمی
مقاله تست کریپ

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: موسوی نسب مرضیه
جناب آقای / سرکار خانم: آزادیان محسن
جناب آقای / سرکار خانم: فرحناکی عسگر
جناب آقای / سرکار خانم: عابدی الهه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.