مقاله بررسی تغییرات فعالیت ضد اکسایشی میوه زردآلو در شرایط نگهداری در سردخانه (.Prunus armeniaca L) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۱۱ تا ۲۱ منتشر شده است.
نام: بررسی تغییرات فعالیت ضد اکسایشی میوه زردآلو در شرایط نگهداری در سردخانه (.Prunus armeniaca L)
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ترکیبات فنلی
مقاله کارتنوئیدها
مقاله آنزیم های اکساینده
مقاله نگهداری میوه
مقاله کیفیت پس از برداشت

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: کوشش صبا محمود
جناب آقای / سرکار خانم: ارزانی کاظم
جناب آقای / سرکار خانم: برزگر محسن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.