مقاله بررسی تاثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی (Lallemantiaroyleana) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن سورگوم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۱۲۹ تا ۱۳۹ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی (Lallemantiaroyleana) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن سورگوم
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نان نیمه حجیم بدون گلوتن سورگوم
مقاله صمغ بالنگو شیرازی
مقاله بافت
مقاله تخلخل
مقاله مولفه های رنگی پوسته

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: صحرائیان بهاره
جناب آقای / سرکار خانم: کریمی مهدی
جناب آقای / سرکار خانم: حبیبی نجفی محمدباقر
جناب آقای / سرکار خانم: حدادخداپرست محمدحسین
جناب آقای / سرکار خانم: قیافه داوودی مهدی
جناب آقای / سرکار خانم: شیخ الاسلامی زهرا
جناب آقای / سرکار خانم: نقی پور فریبا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.