مقاله بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ های گوار و گزانتان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۹۲ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۱۲۷ تا ۱۳۹ منتشر شده است.
نام: بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ های گوار و گزانتان
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کیک روغنی بدون گلوتن سورگوم
مقاله گوار
مقاله گزانتان
مقاله تخلخل
مقاله بافت

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: نقی پور فریبا
جناب آقای / سرکار خانم: کریمی مهدی
جناب آقای / سرکار خانم: حبیبی نجفی محمدباقر
جناب آقای / سرکار خانم: حدادخداپرست محمدحسین
جناب آقای / سرکار خانم: شیخ الاسلامی زهرا
جناب آقای / سرکار خانم: قیافه داوودی مهدی
جناب آقای / سرکار خانم: صحرائیان بهاره

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.