مقاله بررسی اثر کتیرا بر خواص کیفی کیک اسفنجی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۱ تا ۸ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر کتیرا بر خواص کیفی کیک اسفنجی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بافت
مقاله حجم
مقاله خواص حسی
مقاله صمغ کتیرا
مقاله کیک اسفنجی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: حاج محمدی اعظم
جناب آقای / سرکار خانم: کرامت جواد
جناب آقای / سرکار خانم: حجت الاسلامی محمد
جناب آقای / سرکار خانم: مولوی هومان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.