مقاله بررسی اثر ضدمیکروبی فیلم خوراکی کازئینی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر سه میکروارگانیسم بیماری زای غذائی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۹۲ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۱۳ تا ۲۱ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر ضدمیکروبی فیلم خوراکی کازئینی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر سه میکروارگانیسم بیماری زای غذائی
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فیلم ضدمیکروبی
مقاله اسانس آویشن شیراز
مقاله سالمونلا تیفی موریوم
مقاله اشریشیاکلی O157:H7
مقاله استافیلوکوکوس

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: برومند عاطفه
جناب آقای / سرکار خانم: حامدی منوچهر
جناب آقای / سرکار خانم: امام جمعه زهرا
جناب آقای / سرکار خانم: رضوی سیدهادی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.