مقاله بررسی اثر روش عمل آوری مخلوط بر برخی از شاخص های میکروبی در گوشت شتر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۵۳ تا ۵۸ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر روش عمل آوری مخلوط بر برخی از شاخص های میکروبی در گوشت شتر
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله عمل اوری مخلوط
مقاله گوشت شتر
مقاله شاخص های میکروبی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: مرزبان عباس آبادی بهرخ
جناب آقای / سرکار خانم: قیصری حمیدرضا
جناب آقای / سرکار خانم: فیروزی رویا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.