مقاله بررسی اثر رطوبت بر خواص ثقلی و اصطکاکی سه رقم پسته که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۵۹ تا ۶۶ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر رطوبت بر خواص ثقلی و اصطکاکی سه رقم پسته
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پسته
مقاله خواص فیزیکی
مقاله محتوای رطوبتی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: گل محمدی عبداله
جناب آقای / سرکار خانم: صبوری پوریا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.