مقاله بررسی اثر باکتری Lactobacillus plantarum و دماهای مختلف فرآوری بر روی خصوصیات کارکردی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۹۲ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۱۴۹ تا ۱۵۸ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر باکتری Lactobacillus plantarum و دماهای مختلف فرآوری بر روی خصوصیات کارکردی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سوسیس ماهی
مقاله تخمیر
مقاله باکتری های اسیدلاکتیک
مقاله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: جعفرپور سیدعلی
جناب آقای / سرکار خانم: یگانه سکینه
جناب آقای / سرکار خانم: علی نژاد عاطفه
جناب آقای / سرکار خانم: صفری رضا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.