مقاله بررسی اثر اینولین بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و زنده مانی پروبیوتیک ها در ماست منجمد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۹۲ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۸۱ تا ۹۰ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر اینولین بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و زنده مانی پروبیوتیک ها در ماست منجمد
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اینولین
مقاله ماست منجمد
مقاله پروبیوتیک

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: رضایی راحیل
جناب آقای / سرکار خانم: خمیری مرتضی
جناب آقای / سرکار خانم: اعلمی مهران
جناب آقای / سرکار خانم: کاشانی نژاد مهدی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.