مقاله بررسی اثر امولسیفایرهای (E471، داتم و سیترم) و زمان تخمیر نهایی بر کاهش بیاتی و بهبود خواص فیزیکی نان بربری ترکیبی (گندم – سیب زمینی) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۸۱ تا ۹۳ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر امولسیفایرهای (E471، داتم و سیترم) و زمان تخمیر نهایی بر کاهش بیاتی و بهبود خواص فیزیکی نان بربری ترکیبی (گندم – سیب زمینی)
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نان بربری ترکیبی
مقاله ویژگی های رئولوژیکی
مقاله امولسیفایر
مقاله زمان تخمیر نهایی
مقاله پردازش تصویر

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: قیافه داوودی مهدی
جناب آقای / سرکار خانم: صحرائیان بهاره
جناب آقای / سرکار خانم: نقی پور فریبا
جناب آقای / سرکار خانم: کریمی مهدی
جناب آقای / سرکار خانم: شیخ الاسلامی زهرا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.