مقاله بررسی اثرات استفاده از کیتوزان روی شفافیت و رنگ آب سیب که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۳۳ تا ۴۰ منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات استفاده از کیتوزان روی شفافیت و رنگ آب سیب
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کیتوزان
مقاله آب سیب
مقاله شفافیت
مقاله رنگ

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: مقصودلو یحیی
جناب آقای / سرکار خانم: ذبیحی آتنا
جناب آقای / سرکار خانم: اعلمی مهران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.