مقاله بررسی اثرات استفاده از آنزیم های گلوکزاکسیداز و زایلاناز بر ویژگی های کیفی آرد نان تست به روش سطح پاسخ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۳ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۱۳۳ تا ۱۴۵ منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات استفاده از آنزیم های گلوکزاکسیداز و زایلاناز بر ویژگی های کیفی آرد نان تست به روش سطح پاسخ
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آرد
مقاله گلوکز اکسیداز
مقاله زایلاناز
مقاله نان تست
مقاله سطح پاسخ

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: صالحی فر مانیا
جناب آقای / سرکار خانم: شفیع سلطانی مهسا
جناب آقای / سرکار خانم: هاشمی مریم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.