مقاله امکان سنجی تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی عسل خشک شده با دو روش تصعیدی و مایکروویو که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۹۲ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۱۱۷ تا ۱۲۵ منتشر شده است.
نام: امکان سنجی تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی عسل خشک شده با دو روش تصعیدی و مایکروویو
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله عسل
مقاله عسل خشک
مقاله خشک کردن
مقاله خشک کردن با مایکروویو
مقاله خشک کردن به روش تصعیدی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: علمی آیدا
جناب آقای / سرکار خانم: اسمعیلی محسن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.